Toitlustamine

Esmaspäev 18.02

Kana-klimbisupp, vormileib, rukkisepik, koolipiim. sidrunivesi. Piimakissell, kirsimoos. ÕUN

Teisipäev 19.02

Köögiviljahautis hakklihaga, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, metsamarjajogurt, värske kurgi salat, hapukoor.

Kolmapäev 20.02

 

Rassolnik sealihaga, hapukoor, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi. Õuna-rosinakissell, vahukoor. VÄRSKE KAPSAS

Neljapäev 21.02

 

Sardell, kartul, hautatud kapsas, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, morss.

Reede 22.02

 

Makaronisalat, kanapihv, rukkisepik, vormileib, morss, koolipiim, sidrunivesi. APELSIN

X