Toitlustamine

Esmaspäev 17.01

Kartuli-kruubipuder praetud sibula ja peekoniga, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, peedi-küüslaugusalat majoneesiga. ÕUNALÕIGUD

Oode: Piima-makaronisupp, võileib

Taimne Teisipäev 18.01

Karrine kapsasupp, leivamagustoit rosinatega, taimne koor, rukkileib, koolipiim, sidrunivesi. PORGANDIRIBAD

Oode: Maisihelbed, piim.

Kolmapäev 19.01

Hapukapsasupp sealihaga, hapukoor,  vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, piimakissell, maasikamoos. VÄRSKE KAPSA RIBAD

Oode:  Praetud sepik, võileib suitsuvorstiga, moosisai, piim.  

Neljapäev 20.01

Guljašš, kartul, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, metsamarjajogurt, värskekurgi-sibulasalat hapukoorega. KAALIKALÕIK

Oode: Viineripirukas, morss, piim.   

Reede 21.01

   

Maksakaste, kartul,  rukkisepik, vormileib, koolipiim, sidrunivesi, kõrvitsasalat, mahlakissell. PORGAND                                                                                       

                                                               

KOOLIPUUVILI: VÄRSKE KURK