Toitlustamine

Esmaspäev 03.06

Väljasõit.

Teisipäev 04.06

Lõhehakklihasupp, keedetud muna, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, vaarika-passioni kohupiimakreem.

Kolmapäev 05.06

Lihapallid, kartulipuder,  vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, metsamarjajogurt, redise-värske kapsasalat rohelise sibulaga. ÕUN

Neljapäev 06.06

Grillitud kanakints, koore-tillikaste, keedetud kartul, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, hiinakapsa-pirnisalat majoneesikastmega. PORGAND

Reede 07.06

Lihakaste, kartul, vormileib, rukkisepik, morss, koolipiim, sidrunivesi, morss, marineeritud kurgi-sibulasalat. PIRN

KOOLIPUUVILI: PLOOM

 
 
X