Toitlustamine

Esmaspäev 14.10

Hakklihasupp, hapukoor, kaerahelbepuder, kirsimoos, koolipiim, leib, sidrunivesi. PORGAND

Oode: Praetud kartul, hapukoor, leib, piim

KOOLIPUUVILI:VÄRSKE KURK

Teisipäev 15.10

    

Kartuli-kruubipuder, praetud peekon sibulaga, passionijogurt, marineeritud kurgisalat, kaalika-ananassisalatmahlaga, vormileib, koolipiim, sidrunivesi. PIRN

Oode: Kohupiimavaht moosiga, krõbeleib, piim

                         

 

Kolmapäev 16.10

Vorstikaste, kartul, peedi-küüslaugusalat majoneesiga, kõrvitsasalat, kama, vormileib, koolipiim, sidrunivesi. BANAAN

Oode: Võileib suitsuvorstiga, munaga praetud sai, piim

Neljapäev 17.10

Hernesupp suitsulihaga, marjakissell, vahukoor, vormileib, koolipiim, maitsevesivesi. KAALIKA LÕIK

Oode: Praetud pelmeenid, hapukoor, leib.

Reede 18.10

Guljašš, tatar, hiinakapsa-pirnisalat, kõrvitsasalat, vormileib, koolipiim, maitsevesi. PORGAND