Toitlustamine

Esmaspäev 09.03

Makaronid hakklihaga, ketšup, morss, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, peedi-küüslaugusalat majoneesiga, karamellijäätis. PORGAND        

Teisipäev 10.03

Frikadellisupp, hapukoor, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, mannamahlapuder. VÄRSKE KURK        

Kolmapäev 11.03

Guljašš, kartul, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, maasikajogurt, hiinakapsa-paprikasalat, majoneesikaste. KAALIKALÕIK

Neljapäev 12.03

Hapukapsaborš sealihaga, hapukoor, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, kaerahelbepuder, õunakissell, kirsimoos. ÕUN

Reede 13.03

Hakklihakaste, kartul, vormileib, rukkisepik, koolipiim, sidrunivesi, virsikujogurt, porgandi-apelsinisalat. ÕUN

 

KOOLIPUUVILI : BEEBIPORGAND
X